top of page

Boek een one-on-one preview

Benieuwd naar de impact van movely en ons gloednieuw klantenportaal "mymovely" op jouw vastgoedtransacties? Boek hier een preview en ervaar hoe ons platform jouw werk en dat van alle andere partijen binnen jouw vastgoedtransacties stroomlijnt, automatiseert en meer transparantie biedt. 
Ontdek zelf hoe makkelijk en intuïtief movely is en zie hoe je door het gebruik van movely efficiënter kunt werken, repetitief werk elimineert, tijd bespaart, menselijke fouten voorkomt

en baas blijft van jouw data.
Sluit je aan bij talloze vastgoedprofessionals, eigenaars, kopers, huurders en notarissen die vandaag al vertrouwen op movely.

Plan vandaag nog jouw persoonlijke preview!

Meeting kantoor movely demo preview

Bij jou op kantoor.

Wij komen langs bij jou op kantoor en leggen je uit hoe movely je in de toekomst veel tijd en zorgen kan besparen.

onlinemeeting kantoor movely demo preview

Van op afstand op jouw pc.

We kunnen ook van op afstand een korte preview geven.

Makkelijk & tijdbesparend!

movely preview vastgoed vastgoedtransactie digitaal

De movely preview bezorgt je een praktische ervaring waarbij we laten zien hoe onze tools en functies jouw vastgoedtransacties zullen optimaliseren. We duiken dieper in op wat movely en ons klantenportaal "mymovely" te bieden heeft en laten zien hoe movely jou helpt om efficiënter te werken en fouten te vermijden. 

Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het verkennen van de mogelijkheden die movely biedt voor jouw specifieke vastgoedbehoeften. 

Wat mag je van deze preview verwachten?

 

Benieuwd hoe digitalisatie jouw kantoor

kan versterken?​

 

Survey MOVELY digitale vastgoedcontracten

Versterk jouw organisatie digitaal met een op maat gemaakte analyse van jouw kantoor. Ontdek hoe onze digitale experts kunnen helpen om digitalisatie binnen jouw kantoor in te zetten en optimaal te benutten om een maximaal resultaat te bereiken. Wij werken samen met verschillende partners om ervoor te zorgen dat de digitalisatie in jouw kantoor binnen de juiste combinaties op de correcte plaats wordt ingezet om zo verder te kunnen groeien.

Vul onze survey in voor een vrijblijvende analyse.

Peter, vastgoedmakelaar

De demo overtuigde ons direct van de gebruiksvriendelijkheid en transparantie. Sinds we klant zijn, is onze workflow aanzienlijk verbeterd.

Deze klanten gingen je voor..​

 

Sarah, vastgoedmakelaar

De preview van movely overtrof onze verwachtingen. Het was verfrissend om te zien hoe eenvoudig en efficiënt het is om vastgoedtransacties af te handelen. Sinds we klant zijn, werken we sneller en nauwkeuriger.

Thomas, projectontwikkelaar

Na de demo van movely waren we meteen overtuigd van de meerwaarde voor onze vastgoedontwikkelingsprojecten. Nu we movely gebruiken, kunnen we efficiënter werken en het ganse proces binnen ons team beter beheren.

Deze klanten gingen je voor

Stay in Touch

PROUD MEMBER OF

Belgian's real estate
bottom of page